Hva jeg er

Jeg er nysgjerrig!! Jeg er vant til fire lesere, nå er det oppe i svimlende seks til ti lesere hver dag! Bare det i seg selv er jo utenfor min fatteevne, heldigvis. Men når ukjente begynner å kommentere, det er da jeg bare går rundt i ring og skulle ønske Varg Veum ville ta saken (og forøvrig meg). Spørsmålet er nemlig; er nå virkelig denne "Bare Meg" en tilfeldig ukjent skapning, eller er det faktisk en jeg kjenner til?
Jeg grugleder meg!! ... til 8. mai da mine tvillinger (en gutt og en jente) skal unnfanges, hvorpå den med kolikk skal sendes avgårde med gravøren. Jada pus, jeg vet. Kan hende vi bare ender opp dritafull. Alltid skal idéene mine være dårlig i en annens øyne..
Jeg er blitt litt forelska igjen!! I Erlend Loe. Jeg har meldt meg ut av verden de timene det har latt seg gjøre denne uka, bare for å forsvinne inn i en verden av bøkene hans. Og jeg er nesten helt sikker på at vi burde gifte oss. Gjenstår bare å overtale kona hans og å slutte med alle disse utropstegnene mine.

Sitert fra boka Volvo Lastvagnar som jeg akkurat er ferdig med.

28 kommentarer

Kathy

09.mar.2010 kl.19:57

Erlend Loe er favorittforfatteren min også :) Elsker måten han skriver på!

Linda

09.mar.2010 kl.20:03

Kathy:Ja, han har en måte å skrive på som er så fulltreffer. Elsk :)

Yong

09.mar.2010 kl.20:09

Du later til å være et meget spesielt menneske :-) En skikkelse som har dine ting, akkurat som andre har sine ting... Jeg oppfatter deg som et menneske som er; "What You See Is What You Get" og jeg syns du er rasende festlig i mange av innleggene dine, noen ganger litt mer tørrvittig enn andre :-) Hadde jeg bodd i Bergen hadde jeg spurt om vi kunne ta en kaffe en gang :-)

Ha en god kveld! =)

Ikkenoh!

09.mar.2010 kl.20:22

..åj! Jeg burde sendes bort!! Og hva betyr interneres egentlig?

Er forresten enig i alt det hyggelige i kommentaren over og ;)

Jo, Photoshop kan trylle såh det såh(med to utropstegn på slutten)

Linda

09.mar.2010 kl.22:39

Yong:Awww... Det var så fine og koselige ord at jeg nesten ble litt satt ut :)) Tusen tusen takk! Sånne ord kan redde en hel dag, og gjerne enda litt, og det gjorde disse :) Og sånn forresten; ditto! At jeg (som jo egentlig ikke liker mennesker) skriver med deg og følger så med på bloggen din betyr bare at du (og vakre pjokken) fascinerer meg og gjør meg nysgjerrig. Deg skulle jeg veldig gjerne delt et par kopper kaffe med ja :)

Linda

09.mar.2010 kl.22:46

Ikkenoh!:Haha, det måtte jo være du som avslørte at ikke jeg heller har peiling på hva det betyr. Men jeg slo det opp jeg, for din skyld XD Og det betyr: "stenge inne, holde på et avgrenset område 'flyktningene ble internert i leirer'". Vi burde stenges inne med andre ord :p

Og du? Søøøøta!! :)) Dessuten synes jeg du kan flytte til familien din i ville vesten, så vi kunne tatt både kaffe, kakao og flere øl sammen... ;) Du er en sånn jeg vil ha i nærheten!

Og photoshop kan'ke trylle på traktorlesbepuber, så det såh ;p Så jeg vet hva jeg snakker om ;)

Rikke

10.mar.2010 kl.15:30

Da håpe eg vi alle blir sendt til samme sted..og internert samtidig...ellers ville det ha vært svært så ensomt... Men sir han no om bruk av store (STORE) boksatver? synes neste de er mer plagsomme, til tross for at eg bruke dem sjøl....høre eg...selvplager? hykler?

..er glad for at ? kan brukes fritt villt!

:)

Ikkenoh!

11.mar.2010 kl.19:31

"Du er en sånn jeg vil ha i nærheten!" er noe av det fineste jeg har hørt på lenge :D Ja, og du er jo en sånn selv (en sånn jeg vil ha i nærheten;) La oss alle bli internert (hvordan brukes dette ordet egentlig?) på et koselig og varmt sted med paraplydrinker og ingen bekymringer :D

La du ikke merke til at jeg hadde klistret på meg et photoshoppa bilde over annsiktet? ..hmmm..merkelig..;P

Linda

12.mar.2010 kl.23:38

Ikkenoh!: Awww... :)) Jammen, hvorfor flytter du ikke bare til byen med kjempestor (og ubrukelig) blå stein da?? Det hadde jo bare vært knall i padden! :D

Tror forøvrig du bruker ordet riktig, men jeg skal spørre Erlend etter vår neste hyrdestund jeg ;)

Ikkenoh!

14.mar.2010 kl.20:53

..hehe..ja, jeg kan jo bare slå opp telt PÅ den blå steinen så blir den brukelig.. kanskje du og Erlend kan besøke meg der? Vi kan grille pølser og kanskje Erlend kan lese litt fra en av bøkene sine ;)

Linda

14.mar.2010 kl.21:01

Ikkenoh!: Haha.. Nå smilte jeg og tenkte "næmmen så koselig det blir". Og siden jeg tenkte det så må det bety at det kommer til å bli sånn. Jeg raser avgårde til den blå steinen og begynner å hakke hull til teltpluggene dine asap!

Ikkenoh!

14.mar.2010 kl.21:14

..haha..syns jeg ser deg stå med rumpa i været på den blå stenen og hakker..og siden det hadde vært morro så må det jo være sant..og siden det er sant så gruer jeg meg til å si at jeg ikke kan flytte..men tror jeg skal vente med å si det til du er sliten etter all hakkinga....

Linda

14.mar.2010 kl.21:16

Ikkenoh!: Haha.. Du var plutselig ikke noe grei mer! Jeg regner med at siden du ikke vil flytte og vil at jeg skal slite meg ut - heller ikke redder meg når hysteriske bergenser-patrioter drar av meg negler og hår når de ser at jeg ødelegger den (igjen) ubrukelige steinen deres?!

Ikkenoh!

14.mar.2010 kl.21:32

..jeg hadde jo såklart ringt Erlend så han kunne hjulpet deg i krigen..og jeg hadde jo såklart heiet på deg..men jeg tror faktisk ikke bergenserne hadde brydd seg så veldig om du hakket litt i steinen deres..men brenne Brann-flagg..det får du ikke lov til!

Linda

14.mar.2010 kl.22:02

Ikkenoh!: erlend ja.. My man!

Og i tillegg til å ikke kunne brenne brann-flagg så må man FOR ALL DEL ikke gå foran et buekorps som er ute og marsjerer! Jeg prøvde en gang, og jeg blir enda redd av å tenke på den gamle dama's reaksjon... :/

Ikkenoh!

16.mar.2010 kl.20:51

..åj, har du virkelig gjort det? ;D Skumle, skumle bergenserne som går og trommer til alle døgnets tider (jo, faktisk!)..ganske merkelig egentlig..:S

Creepy Stalker

19.mar.2010 kl.21:00

Hehe... å jadda du har fått flere lesere. Og en av dem er meg. Jeg må si jeg koser meg med den søte, rare bloggen din... om alt og ingenting. - Glad jeg fant den. Og jeg gleder meg til fremtidens innlegg.

Og jepp... nå skal du få trimma nysgjerrigmuskelen din litt, skjønner du. Hvem kan så denne Creepy Stalker være? Basert på helt vill gjetning, ville jeg nok ha gått ut ifra at det var en creepy stalker av noe slag ;)

Linda

20.mar.2010 kl.16:26

Creepy Stalker: For det første: jeg synes ikke du virker Creepy med tanke på de koselige ordene dine - takk, veldig hyggelig å høre :)

Men for det andre: Om jeg vet hvem du er blir du plutselig litt creepy igjen. Så... Vet jeg hvem du er? Hæ??

Creepy Stalker

20.mar.2010 kl.21:13

Ja det er nettopp det som er så creepy. Du vet hvem jeg er... litt. Ser deg en del på Kiwi ;)

Linda

20.mar.2010 kl.21:42

Creepy Stalker: Ser meg en del på Kiwi??? Pfft... Nå bare kødder du med hodet mitt. Siden jeg ofte nevner at jeg henger der... Eller?? Du jobber ikke der vel?? Jammen så snakk da kjerring/mann!!!

Creepy Stalker

20.mar.2010 kl.22:48

LOL

Du er søt. Tenkte du skulle gire deg opp nå ja ;)

Linda

20.mar.2010 kl.22:54

Creepy Stalker: Hehe, du bare lyyyyyver du!! Ufint!! :p

Creepy Stalker

20.mar.2010 kl.23:22

Jepp! Jeg lyver og skryter og er eplekjekk! Bare fordi du er søt når du er nysgjerrig! Dette blir vel ikke noe moro lenger, når jeg sier hvem jeg er? Da blir du bare skuffa uansett... så jeg synes det er mye morsommere nå, som jeg kan være litt hærlig og mystisk!

Linda

20.mar.2010 kl.23:24

Creepy Stalker: Nå tar vi en ting av gangen her... For det første: HAR du noe med Kiwi å gjøre eller ikke??

For det andre: Det er IKKE morsomt at du er mystisk!! IKKE MORSOMT sier jeg!

For det tredje: Jeg blir da ikke skuffa, du er jo så hyggelig atte :) Eller VAR hyggelig, før du begynte med Kiwi og dette mystiske fjaset ;p

Creepy Stalker

21.mar.2010 kl.02:15

*gjør den hærlige mystisk-dansen*

Kiwi gir deg godt humør og faste søte kunder. Skjønt, skjønt, skjønt.... livet det er Kiwi-skjønt!

Jeg er ikke hyggelig. Jeg er slem og mystisk. wahu! \o/ Å guuuuud som jeg koser meg! Neeeeei så gruuuuuusomt!

Linda

21.mar.2010 kl.07:15

Creepy Stalker: Da hadde jeg rett i hvem du var... ;) Selv om min kjære bror sa at nei, så fjern var du ikke... Så var du det likevel, wahu!

Creepy Stalker

21.mar.2010 kl.14:13

Haha ææsssjjjjjj.... Var det ikke mer som skulle til før du gjetta det, altså? I søkk at this being-mystisk-on-the-internet stuff!

Og jeg kjenner at jeg lurer veldig på hvorfor han sa at jeg ikke er fjern? Jeg har jo verdensrekorden i fjern!

Jeg synes unasett du har en veldig søt og morsom blogg. Flink du, Linda ;)

Linda

21.mar.2010 kl.14:18

Creepy Stalker: Tikk takk ;)

Skriv en ny kommentar

hits