Twitter og alle fluene mine

Twitter er rart.
Var min kjære bror som snakket så varmt om det.
"Jeg synes det er gøyere enn Facebook. Du bør lage deg en profil og sjekke det".
And so I did. Jeg mener; ting som er gøyere enn Facebook må få en sjanse.
Jeg satt lenge og leitet etter poenget og hva det gikk ut på da jeg endelig hadde registrert meg. Men så viste det seg at hele poenget var det å legge ut statusmeldinger (eller å twittre som det heter på fagspråket). Jättekul! Jaja, men så er jeg hvertfall på Twitter. Og der kan man følge folk. Altså få opp statusmeldingene (unnskyld! Twittrene eller twittringene eller WHATEVER) til de du selv velger å følge.
Min første følgesvenn ble jo da Erlend Loe. Logisk nok siden vi skal gifte oss. Hvertfall, mannen skriver ikke bare ekstremt bra og morsomme bøker, han er generelt bare en morsom type. Greit, jeg er kanskje ikke så objektiv. Logisk nok siden vi skal gifte oss.
Det jeg fikk vite etter jeg hadde trøstet meg med at twitter jo var greit nok siden jeg fikk le litt av Erlend var at "man trenger jo ikke registrere seg der for å få se noens statusmeldinger (unnskyld! Twittrer eller twittringer eller WHATEVER)".
Et utvalg av Erlend's (ja, jeg er naturligvis på fornavn med han. Logisk nok siden vi skal gifte oss)...twittrekwirrewitter må forøvrig limes inn:

My man!!
.. som jeg kan få hvis jeg vil. Bare se hva jeg oppdaget da jeg plasserte meg i fosterstilling i døråpninga mi med kaffekopp og røyk i dag.Jeg burde bli flinkere til å huske lese på kaffekopper. Jeg går tydeligvis glipp av mye nyttig informasjon kun på grunn av en slik forglemmelse.

Søvn som skal soves!
Natta!

5 kommentarer

Ikkenoh!

18.mar.2010 kl.20:58

HAHAHA..nissekost? XD Og ikke nok med at dere skal gifte dere så skal dere faktisk skrive bok sammen og *gleder meg hardt* Fine koppen :D

Linda

18.mar.2010 kl.22:26

Ikkenoh!: Haha... Jeg er redd min Erlend ikke vil ta med bokstavene mine i noe som kan spores tilbake til han. Mannen er smart vet du. Logisk nok siden vi skal gifte oss.. ;p

Creepy Stalker

19.mar.2010 kl.21:06

statusmeldinger på facebook = tweets

A tweet - multiple tweets

På godt norsk blir dette gjerne oversatt til en tweet - tweeten - flere tweeter - alle tweetene

;)

Linda

20.mar.2010 kl.16:28

Creepy Stalker: Haha, takk for info ;) Men statusmeldinger på Facebook har ingenting med twitter og all tweetinga å gjøre, så de har jeg faktisk LOV å kalle statusmeldinger ;p

Creepy Stalker

20.mar.2010 kl.21:10

Å nei shit... jeg mente "statusmeldinger på twitter" .... ikke "statusmeldinger på facebook"... herrgud.... det var en slags brainfart. På Facebook heter det nok statusmeldinger ja ;)

Skriv en ny kommentar

hits