Flaks å være meg

Det er fredag - ukens deiligste dag.
Dagen da man kan spise seg kvalm på sjokolade, og gjør det med verdens beste samvittighet. Dagen man er så trøtt at blikket ikke lenger fokuserer, men nyter det og er våken lenge fordi man kan det. Dagen man kan la rotet flyte, fordi man med rett heller bruker timene på ting som gjør en glad. Dagen man vet at man ikke trenger gjøre annet enn å sove og å leke med mennesker en velger selv og som gjør deg bedre enn godt i to og et halvt døgn.
Dette alene skaper superglad-Linda hver eneste fredag, men denne fredagen gir meg i tillegg tusen deilige sommerfugler i magen som skaper lykkerus-Linda.
Det er ferie! 10 deilige dager som skal brukes på akkurat det og de jeg vil.
Jeg har et nytt kamera som jeg er hodestups forelska i og som jeg skal tilbringe max kvalitetstid sammen med.
Denne dagen fikk meg til å forstå at ikke alle er like heldige med kollegaer som meg. De få på min lite givende jobb som gir meg noe gir meg til gjengjeld både dobbelt og trippelt opp - det være seg lattere, fine samtaler eller en ny kollega som lærer meg enormt masse og bare er tvers igjennom vakker.
I dag har jeg også virkelig forstått at det at jeg ikke lar mange bli kjent med meg langtfra er en dårlig ting, det betyr bare at de som kjenner meg kjenner hele meg. Og når de endelig har fått bli kjent med hele meg gir de meg mer enn jeg kan ønske meg, og jeg elsker å kjenne på hvor lite aktuelt det er å noengang slippe de. Jeg har ekte og nydelige venner!
Som om ikke alt dette var nok så er husvertene bortreist og jeg kan teste hva de nye høyttalerne er gode for. Og jeg har "oppdaget" en kaffe som jeg tipper gir enhver kaffe-elsker et lite klimaks; Nescafé's Latte Macchiato.
Jeg er rett og slett kvalmende lykkelig og forelska for tiden!


Namnam kaffen. Og ja, jeg har en liten kineser som bor i kaffekoppen min. Han ønsker meg en fin dag så jeg liker han.

4 kommentarer

(ikke) Creepy Stalker (lenger)

26.mar.2010 kl.23:32

Hurra for fræddan! Jeg er også kvalm og lykkelig! Det er topp \o/

Yong

27.mar.2010 kl.00:38

Fredag er den beste dagen i uken og som du skriver så er det om å gjøre å sitte oppe så lenge som mulig, kun fordi jeg kan :-))) Kinesere er gulinger og gulinger er kule :-))) Ha en fantastisk helg og ferie :-)))

Ikkenoh!

27.mar.2010 kl.15:22

..fine innlegget om en lykkelig Linda, det gjør meg glad :D Digga koppen, men jeg syns ikke kineseren ønsker deg en fin dag..han beordrer deg til å ha en fin dag..og kopper som sier noe, snakker som oftes sant ;)

Linda

28.mar.2010 kl.00:16

Yong: Haha, ja - vi liker så absolutt gulinger!! :)) Fantastisk helg til deg også :)

Skriv en ny kommentar

hits