Peker på og ler av dere

Når jeg har noen interiør-innlegg på rad så er det som regel alltid en eller annen interiør-blogger som legger meg til som venn. Og jeg godtar... For størstedelen av bloggen min handler ikke om hverken interiør, foto eller strikking, den er bare veldig masse Linda. SinnaLinda, gla'Linda, teitLinda og prompogbæsjLinda. Så da hender det seg jeg tenker på noen av disse interiør-bloggerne jeg har godtatt og ler litt inni meg.. Hvor irriterende må ikke de fleste innleggene mine være, som bare legger seg med alt sitt meningsløse innhold på oversikten over vennene deres?
Jeg koooooser meg ved tanken på å være irriterendeLinda også!... må legge til at jeg selvfølgelig har sansen for veldig mange interiørblogger altså. Det blir bare fryktelig meningsløst for meg å ikke kunne tenke tanker og kjedelig å ikke kunne være looney her - siden det er selve bokstavene jeg både liker og trenger å leke med :)

4 kommentarer

Ikkenoh!

30.mar.2010 kl.10:00

..hehe..men du skriver ihvertfall morro..det hadde vært verre om du var dagensoutfitLinda, bilderavaltjegharspistidagLinda, spammeLinda osv. Veldig masse Linda = veldig masse koselig ;D

Linda

30.mar.2010 kl.12:17

Ikkenoh!: Awww... Du er vel søt er du :D Men jeg savner Veldig masse Ikkenoh jeg.. Så kooooom tiiiilbaaaakeeeeee med bokstavene dine! ;p

(ikke) Creepy Stalker (lenger)

30.mar.2010 kl.21:29

Og takk skal du ha... for at du ikke bare blogger om interiør! Da hadde jeg gitt opp den creepy stalkinga mi ganske kjapt!

Linda

01.apr.2010 kl.01:17

(ikke) Creepy Stalker (lenger): Hehe... Og det vil vi jo ikke ha noe av. Du som er så snill og flink og kommenterer og alt og det ;)

Skriv en ny kommentar

hits