My life as I know it

Kjøkkenskapene mine.
Jeg trenger (les: T-R-E-N-G-E-R!!) større leilighet!! Jeg orker faktisk ikke bruke annet enn det som står lett tilgjengelig i disse skapene, det vil si desilitermål og kjøkkenvekt. Jeg er blitt en jævel på å regne om desiliter av ymse saker til gram. Mens bake og kokkekunnskapene derimot...

Dette er han som skal bli samboeren min sånn på (kort) sikt, og dermed gi av sin inntekt så jeg kan få kjøkkenskap så det holder. Er bildet noe mørkt er det bare fordi jeg har slædda det litt, han vet nemlig ikke enda at jeg skal nyte godt av lønnings og godteposen hans.

Prinsen til tanten sin ser ganske uskyldig ut - her fra i går da han var på besøk og spilte playstation. Men selv om han er min lille diamant og jeg koste meg sånn cirka glugg ihjel med han, så skjønte jeg i dag at det ikke gjør noe om godteposen til han med lønningsposen er noget kaputt. Jeg har nemlig brukt en halv dag på å rydde og vaske etter noen timers visitt av et lite menneske, tanken på å da skulle ha et boende her, sånn på permanent basis.... Skjer ikke!!

Nå skal jeg snurre i gang en jentefilm jeg håper kan slukke alle mine sorger. Dette er nemlig det eneste påskeegget jeg har fått i dag.

Og det har jeg kjøpt selv!
Stakkarsh mej...

3 kommentarer

Ikkenoh!

04.apr.2010 kl.14:56

..så bra at det er flere enn jeg som trenger "fare for ras"-skilt på skapdører..hehe..;) Egget fikk jeg lyst til å tegne øyne og munn på ;) Og ble sorgene slukket?

Linda

04.apr.2010 kl.23:07

Ikkenoh!: Åh, at jeg ikke tenkte på å lage ansikt på mitt "kjære" påskeegg! Men nå er det kokt, spist og fordøyet... :( Sorgene ble slukket grunnet Hugh Grant som jeg skal lære skitne, skitne ting... *Hydrhydr*

Ikkenoh!

05.apr.2010 kl.17:51

hehe..du får passe på så Erlend ikke blir altfor sjalu da ;P

Skriv en ny kommentar

hits