BANG!


Jeg har alltid av en eller annen grunn ønsket meg en pistol som leverer et flagg med BANG idet du trykker på avtrekkeren. Hvorfor vet jeg ikke, men sikkert av samme grunn som jeg ønsker meg alt annet rart og til dels uoppnåelig. Det jeg derimot vet er at jeg i kveld hadde siktet på meg selv med denne pistolen og trukket av - i håp om at den hadde lobotomert meg nok til å få sove og til å slutte tenke tulletanker...
Natta!

3 kommentarer

mycupcake

06.apr.2010 kl.23:41

kjempekult!

Ikkenoh!

07.apr.2010 kl.19:07

..sånn ønsker jeg meg og..egentlig kunne jeg ha stjålet dette innlegget og splætta det ut på min egen blogg, for jeg føler meg sånn..og det hadde vært likesågreit å sove nå egentlig(!)..tulletanker som lager søvnløshet er bæsj! Håper tulletankene dine forsvant fort ihvertfall..og det er lov å klage hvis det trengs ;)

Linda

07.apr.2010 kl.20:00

Ikkenoh!: Tulletankene forsvant ikke nei, og de blir bare verre og mer tullete for hver dag og time. GAAAAAAAHH!!! :p Og jeg skulle gjerne ha klaget, men det hadde blitt verdens lengste klagebrev, med noe snørr og tårer attåt ;) Så jeg skal la være, og heller komme meg ut døra og lufte forstanden litt..

Skriv en ny kommentar

hits