Kiwi(gutt) til besvær

Jeg blir bare stressa av hele Kiwi og Kiwigutten, og vurderer nå å ha et sidesprang med en annen butikk som kan gi meg melk, sjokolade, kaffe og røyk.
Først må jeg nevne at selveste Gutten har begynt å bli ufin, på den måten at han sånn cirka alltid skal ha lunch eller ordne skiftbytte i kassa rett før det er min tur i køen. Selvfølgelig tar jeg det personlig! Og her om dagen lo han faktisk sammen med en annen kunde! Jeg vet, en kan bli rystet og forbannet av mindre.
Men uansett så er det alltid han som sitter i kassa når jeg skal inn etter jobb å handle, og siden jeg jo ikke kan vite om han forsvinner når det er min tur eller om det kommer en i noen av de andre kassene jeg kan gå til - så må jeg jo faktisk tenke over hva jeg putter oppi handlevogna. Ikke nok med at han er flink å kommentere det om jeg handler rare greier, noe er jo rett og slett bare for flaut å slenge opp i hendene på han. Eller er det nå det? Ta for eksempel musevask. Er det verre om det ser ut som man faktisk aldri kjøper det?
Tenker i det hele tatt kassamennesker når de beeper varer? Snakker de sammen om hvem som kjøper hva og hvem som vasker hva? Eller er de opptatte nok med å tenke på sin egen vask og handlelapp?
På internett derimot er ingenting flaut, så kan melde at jeg takket være ny kasse som ble åpnet fikk vasket det som skal vaskes skal - også i dag.5 kommentarer

Ikkenoh!

10.apr.2010 kl.13:08

..jeg har tenkt litt på det samme..men jeg tror (håper) at kassafolket ikke har tid til å bry seg så veldig med hva kundene drar med seg..med mindre du ikke kjøper en kasse musevask og en kasse kondomer kanskje? Ha en fin helg :)

Linda

10.apr.2010 kl.19:46

Ikkenoh!: Hehe... Ha en fin helg du og frøken :)

Rikkemor

12.apr.2010 kl.09:26

Eg bare

*LER*

(ikke) Creepy Stalker (lenger)

12.apr.2010 kl.23:31

LOL!... Linda... I have no words! LOL! Du er den søteste og rareste jeg vet.

Linda

13.apr.2010 kl.17:26

(ikke) Creepy Stalker (lenger): Awww... Og du får meg til å smile! :D

Skriv en ny kommentar

hits