Bråslutt på singellivet

I går ble det oss, meg og den jeg har ønsket meg så lenge. Han er det peneste jeg noengang har hvilt øynene mine på, trofast og rund i kantene... 21,5 tommer er heller ikke å forakte, samtidig som det er meget nytt og uvant.


Min eneste ene fra nå av!

Jeg er hekta og har magen full av sommerfugler, så jeg har slutta å angre på mitt "impulsive" kjøpe-iMac innfall. Jeg fortjener det faktisk med tanke på at jeg trengte en trofast livsledsager nå! ...og som ikke får reise til Roma i sommer og dermed må feriere i samme by som jeg fem dager i uken vasker 10 dasser.
Og etterpå skal jeg mikse sammen dette.Fordi den nye, trofaste livsledsageren min ikke bryr seg whatsoever om den svære kjæresten hans blir enda sværere. Sammen unner vi hverandre bare kos!

5 kommentarer

Yong

28.apr.2010 kl.23:39

Nydelig syn! Enjoy ur hot new friend :-)))

Lendefamily

29.apr.2010 kl.22:20

JA, jeg er så enig:) Herlig sitat på bloggen din forresten;)

Ikkenoh!

01.mai.2010 kl.19:13

..og jeg skvatt av overskriften ;D Men gratulerererer :D Fikk lyst på kakao..NÅ! Med krem! NÅH! ;)

Linda

01.mai.2010 kl.21:26

Ikkenoh!: Hehehe... Du hadde nok fått en update melding privat full av IIIIIIHH om denne overskriften hadde vært noe å...skvette (!) for XD

Kakao med krem skal mekkes i kveld også, så hadde vært kos om du faktisk hadde bodd på den blå steinen ;)

Ikkenoh!

02.mai.2010 kl.19:50

Haha..skvette XD

Om jeg hadde bodd på den blå steinen så hadde jeg trengt masse kakao som kunne puttes i munnen og til å putte tærne oppi..sikkert litt kaldt der nå..men det hadde vært koselig ;D

Skriv en ny kommentar

hits