Hva feiler det dere 'a?

Jeg har faktisk ikke hatt tid til å sette meg ned for å vri ord ut av hjernen og inn på min u-unnværlige blogg så dere kan få næring til sjelen. Noe som kanskje ikke er så nøye når jeg sjekker statistikken. Fra mellom 10-12 lesere hver dag falt det til 8 til 6 til 5 til 4 og så opp igjen til 6 i dag. Merker trangen til å peke på og le av dere som faktisk klikker innom enda jeg ignorerer dere, og endatil at dere er flere etter flere dagers ignorering og før det igjen - kjefting.
At mange bokstaver forøvrig kan handle om statistikk vet dere nå.
I skrivende stund har jeg faktisk ikke mer å komme med enn at jeg vil på Ikea og finne noe annet enn kjøkkenbord og en kjøkkenstol til min vakre iMac, ræva verker! Og at jeg legger meg ned med erlend Loe (!) og furter over at jeg visstnok ikke får leke i dag.
I mellomtiden kan dere ta dere tid til ettertanke.


En til som kan furte. Riktignok på en litt skjønnere måte enn tanten...

6 kommentarer

Ikkenoh!

09.mai.2010 kl.21:02

..fint, nå holdt sjelen på å tørke ut. Det er ikke bare du som har sviktende lesere..jeg og. Og det er sånn omtrent det samme som deg, og det er nesten, men bare nesten så jeg lurer på om vi nesten, men bare nesten har de samme leserne ;P Hehe..sjarmerende furteleppe er en kunst ;D

altvel

09.mai.2010 kl.21:19

Jeg har lest jeg nå.Du kan peke og le så mye du vil. Men nå har jeg lest. Ihverfall 5 innlegg- og det var flott å lese.Og vi må vel alle begynne i det små, både du og Ikkenoh(som hun riktig poengterer)har meg som leser, kanskje jeg muterer en dag og da tar det av!

Ha en fin kveld,

Hege O)

Charlotte&Emma

10.mai.2010 kl.00:02

Har du hatt gallestein du og ?? Så gøy (holdt jeg på og si;) Har du fjernet hele galleblæra ?

Linda

10.mai.2010 kl.10:44

Ikkenoh!: Haha, det er igrunnen nesten veldig mulig. Aldri tenkt på det faktisk. Enda det egentlig (nesten) sier seg selv sånn som vi fyller opp hverandres blogger ;D Men greia med at det daler ned og så opp igjen enda man ikke skriver et ord er hvaforno? Statistikkens veier er uransakelige :p

Linda

10.mai.2010 kl.10:46

altvel: Haha, ja, mutasjon hadde vært stas. Om det hadde gått utover statistikken that is ;p

Ellers sier jeg takk, og ønsker deg en fin dag ;)

Yong

11.mai.2010 kl.00:09

For en vakker furteleppe. Jeg er overbevist om at han har det etter tanta si :-)))

Skriv en ny kommentar

hits