Farer med løgn, er det jeg gjør!

Siden jeg bor på mine få (men koselige) kvadratmeter må jeg velge mellom lenestolen jeg har her eller arbeidsbord og stol til macen. Siden det som allerede nevnt verker i ræva så må valget bli arbeidsbord og stol. Etter å ha spurt flere om de ville ha den fryktelige lenestolen min, oppdaget jeg plutselig at jeg jo betalte godt over 1000 kroner for driten. Godt var det at jeg slutta å spørre før jeg kom til noen som virkelig ville ha den!
Så i går kveld rett før leggetid finner Linda-trøtt-i-trynet ut at hun skal ta et bilde av spetakkelet og legge den ut på finn.no. At bildet ble elendig er én ting, en annen ting er nemlig at jeg skrev i annonsen at den var lite brukt og uten flekker eller merker. I dag får jeg en tekstmelding fra noen som fantastisk nok ville betale 500 kroner for røkkelet, og jeg skal da gå over den og tørke det som måtte være av støv. Og der finner jeg tre flekker - en jeg ikke vil gjengi hva ser ut som... Og to fra noe som må ha vært en mann som en gang har sittet der og spist. Etter å ha gnidd på meg senebetennelser kom jeg over en glidelås. "Så fint jeg ikke oppdaget at dette var avtagbart før nå" tenkte jeg. Stille og rolig, før jeg kasta faenskapet i vaskemaskinen.
Det kan lønne seg 1 krone x 500 å fare med løgn. Dere burde prøve det dere også.

Trekket må være tørt til i morgen ettermiddag.
Jeg ser for meg en kveld på badet med hårføneren.

3 kommentarer

Yong

11.mai.2010 kl.00:10

haha - jeg syns jeg ser det...hårføner og slitte joggebukser, dratt i trynet, men dollartegn i gluggene og gliset i munnviken :-))) Lykke til!

Ikkenoh!

13.mai.2010 kl.13:52

Hahahah..morsomme du ;D

Linda

13.mai.2010 kl.23:39

Yong: Hahaha... Skulle tro du kjente meg :D Det var den nøyaktige stilen. I 10 minutter før jeg ga opp og satset på at den tørket over natta og utover dagen. Håper ikke dama som ga meg "dollarne" ble våt i baken ;p

Skriv en ny kommentar

hits