Klart hode, rødbukser, gråjakker og medisin

Man vet man er blitt voksen når man sitter hjemme alene 16. mai med ølen trygt plassert i kjøleskapet, uten en plan om å hverken være sosial eller la ølen forbli noe annet enn uåpnet - og faktisk er strålende fornøyd og koser seg sånn cirka glugg ihjel med det.
Bortsett fra jobben (og det/de som hører med der) er livet ganske så perfekt for tiden ;) Jeg får lekt med de jeg vil og bortsett fra de og det som betyr noe så gir jeg fa**. Jeg benekter ikke fakta (!) mer, og har skjønt hvilke tanker som bare er til å le av. Sånn HAHAHAHAHAHA, LER SÅ JEG FISER latterlige tanker som jeg ikke kan fatte og begripe at jeg faktisk noen gang har tenkt og ikke knegget av.
Men siden det er 16. mai og jo først og fremst er alle rødbuksenes dag, så må jeg glemme alle mine voksne år og måten min å "feire" denne dagen på, og fortelle noe om disse som forståelig nok feirer med spyfylla at 13 år på skolebenken endelig er over. På onsdag hadde jeg med Håkon, tantegutten på snart 6 år, på jobb noen timer. Siden disse rødbuksene med disse rødkortene er noe av det som er mest stas i livet hans. Sjenert gikk han motvillig inn i klasserommene et par skritt bak meg og ventet på at tante skulle spørre disse skumlingene etter russekort for han. Det var egentlig ikke nødvendig for så snart de så den vesle, sjenerte fyren komme inn smilte de, kom bort å hilste, satte seg ned og snakket med han og ga russekort. De er altså så herlige noen av disse elevene at jeg kommer til å måtte drukne mine sorger siste skoledag da jeg vet at de ikke kommer til å sprette rundt på jobb og bare være søte mer. Og ja, russen er det og de beste med jobben. Sier kanskje sitt... Men sånn er det iallefullefall.
Og bare for å linke til jakka mi nok en gang, så kan jeg fortelle at jeg hadde rett i mine anelser... Selv om jeg har sett opptil flere voksne i samme jakke, så er det ikke normalt! En rødbukse-jente på jobb spurte nemlig lettere sjokkert om jeg gikk rundt i en russejakke. Så anyone, vet dere hvor en får kjøpt kjerring-hettejakker (for ja, jeg er ei hettejakke-og-converse førkje) så skrik ut!
Nå er det tid for sofa og Jo Nesbø. Og ja, Jo Nesbø, ikke Erlend Loe. Ganske enkelt fordi jeg ikke har flere uleste bøker av han her. Jeg kjenner Erlend-abstinenser så jeg har bakt et lass med sjokoladesnitter som jeg håper funker som medisin.


4 kommentarer

Yong

16.mai.2010 kl.23:18

Oi, det så kjempe godt ut! :-)) Er ikke Nesbø et godt alternativ til Loe?

God kveld til deg!

Linda

16.mai.2010 kl.23:36

Yong: Joda, Nesbø er super :) Har lest en del av han, og skal det være krim går jeg ofte for bøkene hans. Men nå er jeg så vant til (og forelsket i) Loe's (herlige!) sære måte å skrive på, at alt annet bare blir... rart ;) Dessuten skal jeg jo gifte meg med fyren en dag ;p

God kveld til deg og! *Klem* :)

Ikkenoh!

16.mai.2010 kl.23:57

Hahahahah...ler så du fiser? Jeg ler på meg skallebank av sånt XD Og kakene så gode ut :D

rikke

18.mai.2010 kl.18:16

ååååÅÅÅÅÅH!!!

NAMMMMMMELIG goe dem så ut!!.....

uff....

:(

Skriv en ny kommentar

hits