Mang slags moro

 • Neglelakk
 • Vaseline
 • Erlend Loe bok
 • Mopp
 • Selvbruningskrem
 • Sokker
 • Mascara
 • Dassrens
 • Enda en Erlend Loe bok
 • Kaffekrus
 • Knebukse

Det var det Linda shoppet som feiring av feriepenger inn på konto. Noe for enhver smak og alt etter min smak. Jeg mener likevel at jeg har mye å lære hva angår shopping, selv om jeg følte meg riktig så bærtete når jeg gikk rundt med mascara og neglelakk i posen. Men det jeg gleder meg aller mest til er at tingen som nå henger i dass skal bli tom så jeg endelig får testa ut den nye dassrensen jeg kjøpte. Hvor gøy ser det ikke ut å trykke fast en géleklump nedi dass?!?
Kaffekoppene var forresten en erstatning for kaffetrakteren jeg ønsket meg på Tilbords. Den er så fiiiiin! ...men dyr. 1590,- sa mannen den kostet. Mannen som forøvrig var übermorsom å tjatre med hele tiden mens jeg gikk der inne og kom frem til at to kaffekopper, det var det jeg hadde råd til. Og som trøstet meg med at en sånn kaffetrakter ønsker man seg i bryllupsgave, det er ikke noe man kjøper seg selv for moro skyld. Nå vet tydeligvis ikke den morsomme mannen hva jeg ser på som moro...
Nå skal jeg hvertfall besøke kiwigutten (moro) for å ordne istand til en koselig kveld (moro) med selvbrunte legger (moro), lakkerte negler og ny mascara (bærtemoro). En fjong aften. Moro!

Føles unødvendig å legge til at sjokoladekaffen jeg prøvde ut i den ene fine nye koppen ikke var noe moro... Whatsoever!

6 kommentarer

Ikkenoh!

13.jun.2010 kl.14:12

"Noe for enhver smak og alt etter min smak." :D Du skriver så morro at det kiler i magen ;) Jeg håper du skal sprette rundt som i reklamen når du skal drepe rumpebakteriene i do XD

Linda

14.jun.2010 kl.22:26

Ikkenoh!: Hehe, så søtt sagt da du XD

Og ja, når jeg endelig får satt en géleklump som skal bekjempe rumpebakteriene i do kommer jeg til å hoppe rundt av ren og skjær lykke. aaaaaWEEEEE!!!

Ikkenoh!

14.jun.2010 kl.23:16

..håj..så rumpebakteriene har vært et så stort problem altså? XD

(ikke) Creepy Stalker (lenger)

15.jun.2010 kl.21:52

Tro det eller ei, men jeg har også oppdaga neglelakken og mascaraens gleder.

Men Linda... seriøst... Hvordan i alle dager ordet "mopp" har kommet med på den lista der, det forblir et mysterie for meg. Du blir liksom glad av å kjøpe deg mopp og do-rense-gelè du? Stakar rare Linda. Nå tror jeg du har blitt littegranne miljøskada av jobben din. Jeg blir trist jeg... hvis jeg må kjøpe meg en mopp!

Linda

20.jun.2010 kl.16:42

Ikkenoh!: Hvis jeg nå sier ja, så blir det feil... Eller ekkelt :p

Linda

20.jun.2010 kl.16:47

(ikke) Creepy Stalker (lenger): Hahaha... Jeg liker ikke å vaske eller å stikke hodet og armer nedi do, men jeg liker å ha det rent. Selv nedi dassen ;D Den dass-geléen ser morsomst ut å sette fast, can't wait!

Skriv en ny kommentar

hits