Blogging og bloggere - kos og gulp

Å blogge var før en koselig og morsom hobby jeg hadde. Jeg kom i kontakt med nye, hyggelige mennesker og fikk ut gugge både med å spre eder og....gugge, og ved å fjase. Denne hobbyen er ikke fullt så morsom og hyggelig mer. Dels fordi det skjer for mye både med meg, rundt meg og i hodet mitt, og dels fordi blogging virker som det ultimate fjortis-vil-tjene-lettvinte-penger men får det ikke helt til på grunn av dustemann-i-kulissene. Jeg har lest så mange erfaringer med blogg.no og jeg gulper litt bare med tanken på alt det kvalme og utrolig uprofesjonelle som skjer i bakgrunnen.
Jeg lagde meg en ny blogg på blogspot, men av gammel vane fortsatte jeg her inne. Logger meg inn for å se etter nye innlegg til de jeg har på vennelista og for å kommentere, sende meldinger etc. Gammel vane skikkelig vond å vende... For meg spiller det jo forsåvidt ingen rolle hvilket kjøtthue mennesket som styrer dette er siden jeg absolutt ikke er ute etter mange lesere og bloggstjernestatus. Da hadde jeg skrevet om helt andre greier også - noe som ikke er meg. Og dermed er uaktuelt. Men maktsyke, pengegriskhet og status er uansett noe av det som gjør at det bobler mest i oppkastmuskelen min!
En annen ting som gjør at blogging ikke er så stas mer er at flere og flere faller bort fra bloggingen. De jeg syntes var så herlig å tjatre med. Skjønne Sørlandstuppa for eksempel. Som til og med har slettet bloggen sin... Where are you sweetie?!? Og Yong, KOOOM TIIILBAAAKEEEE!!! Også Nordlandsgutten da, som fikk meg til å le av alle kommentarene han slengte inn her. Og som jeg faktisk (!) utvekslet e-post adresse med. Etter et par e-poster greide jeg slette alle mailene mine, og dermed også adressen... Og dummedumme meg sendte ikke ut en utlysning umiddelbart.
Hvis du massenoh også stikker, så skylder vesle Rafiq meg en fylla for tort og svie denne bloggplattformen hans har ført med seg. Lurer forresten på om blogg.no er et sted i likhet med jobb hvor man ikke bør snakke dritt om sjefen sin om man vil beholde friheten sin til å fortsette....? Det finner vi raskt ut av.
Uansett helt til sist må jeg trekke frem Regine Stokke, den bloggeren som har gitt meg mest når det kommer til følelser og tanker. Sterke ord skrevet av ei nydelig jente!Skal begynne på boka hennes snart, og jeg gleder meg selv om jeg vet historien er trist... Lånte den på bibliotekte på jobb siden bokhandleren her ikke hadde den inne for øyeblikket. Men det er absolutt en bok jeg skal kjøpe, så jeg kan støtte kreftsaken Regine ønsket så sterkt at boken skulle gies ut til inntekt for.

4 kommentarer

Ikkenoh!

14.jun.2010 kl.23:37

..hehe, Massenoh..morro du ;P..jeg har ikke planer om å stikke, men er også litt sånn bloggbæsj for tida..men sånn er det noen ganger når det (som du sa) er mye som skjer osvosv ;) Jeg håper ikke du faller bort fra bloggingen du og (for det høres nesten litt sånn ut nå? Neineinei!)..da kan det jo hende jeg dør av abstinenser og alt det der :S

Linda

20.jun.2010 kl.16:44

Ikkenoh!: Hehe... Jeg føler fortsatt for å skrible ned noen ord til "verden" innimellom. Men den store gøjen med det er litt borte... :/ Hvertfall for tiden. Det kan fort snu og komme veldig mange meningsløse ord igjen ;p

Ikkenoh!

21.jun.2010 kl.11:11

..det er fint at du føler for å skrible ned noen ord til "verden" :D Samme om de er meningsløse eller fulle av mening ;D

Linda

25.jun.2010 kl.21:49

Ikkenoh!: :D

Skriv en ny kommentar

hits