Take me away!Da jeg satt i trappa med kaffe + røyk + koseseghumør fikk jeg (ikke så utrolig nok) øye på dette enorme cruiseskipet. Jeg begynte umiddelbart å fundere på hvor vanskelig det er å smugle seg selv ombord på noe sånt, og hvor Queen Victoria som skipet heter, har tenkt seg videre. Ikke at det spiller veldig stor rolle. Det har jo tenkt seg vekk fra Bergen igjen og det er tross alt det viktigste.
Jeg vil vekk fra Bergen! Jeg vil ha et nytt liv! Eller la meg si det på en annen måte... Jeg vil ha et liv!
I snart åtte år har jeg bodd her. Åtte fordømte år! Og jeg har enda samme jeg-vil-vekk-herfra følelsen som slo ned i meg idét jeg kom hit. Jeg har prøvd i åtte lange år, men ingenting har forandra seg. Kanskje på tide å gi opp da tenker jeg...
"Å, det er jo så skummelt å skulle flytte til et nytt sted hvor man ikke kjenner noen" tenker jeg. Eller tenkte jeg inntil i går hvor det slo meg at jeg kjenner mange i Bergen, men det er ingen jeg ønsker å bli her for. Jeg har og har hatt mange kollegaer, bekjentskaper og "venner", men likevel er jeg like alene som jeg ville vært på et nytt og fremmed sted. Det er igrunnen en tanke verre enn det å våkne med ny giv på et nytt sted hvor man ikke kjenner noen.
Heldigvis vet jeg at det kommer til å skje en dag ting ligger litt mer til rette for det. At jeg kan si ha det til fjell, skarre r'er og patriotiske bergensere... :)

6 kommentarer

Rikke

07.jul.2010 kl.11:11

Magefølelsen fins kanskje av en grunn...kanskje, bare kanskje e d magafølelses-snoken som e den som oversett det vi ønske innerst inne, til signala som vi faktisk klare å fange opp i en overfladisk og "hektisk" hverdag..

Magefølelse-snoken...ja, d trur eg d e...

Linda

07.jul.2010 kl.12:00

Rikke: Bra sagt... Og jeg tror du har rett... Igjen :) Og magefølelse-snoken er en snok man burde lytte til tror jeg. Om man ikke gjør det sitter man der etter åtte år. Og angrer..

Ikkenoh!

07.jul.2010 kl.23:29

..flytt hit..og ferdig med det ;P Nei, det er ikke lett å flytte for man vet ikke hvordan livet blir enten man bor her eller der eller der eller..der..jeg vet ikke, men du må gjerne flytte hitover og du må gjerne lage vafler som ikke smaker sagflis ;)

Linda

09.jul.2010 kl.16:17

Ikkenoh!: Hehe... Når (!?) den dagen kommer så blir det nok retning deg ja XD Er der jeg har NOEN kjente og familie. Så du kan bare begynne å planlegge flukten din ;p Du er en sånn som skjønner seg på rare meg, er gøy å le med og jeg tør vedde på at vafler som smaker sagflis smaker godt sammen med deg også :D

Ikkenoh!

12.jul.2010 kl.00:21

..åhnei...det høres jo bare koseligkoseligkoselig ut..:D Jeg må nok flykte....en tur på butikken og kjøpe inn massevis av sagflis ;D

Linda

13.jul.2010 kl.00:57

Ikkenoh!: Næmmen, det er faktisk noe av det fineste noen noengang har sagt til meg :D (Om det sier mest om meg eller alle de andre trenger vi ikke fundere på ;p)

Skriv en ny kommentar

hits