Tissesperre!

Så viktig er denne saken at jeg jeg faktisk har skrevet om det før.Den utrolige kule do-rense-greia jeg kjøpte var like utrolig kul som jeg trodde, men jeg hadde jo ikke tenkt på det at den ikke lager blått vann til meg. Do med blankt vann er så lite fristende å skvette i.
Nå lurer jeg på om det finnes blå konditorfarge å få tak i....?
Sånn bortsett fra tissesperre så nyter jeg ferien med å være familiær, sosial og asosial. Glad og irritert. Med å lese bøker, nerde, ta bilder og sove akkurat når jeg ønsker det. Og med å prøve fortrenge jobb, elever og kollegaer. Det virker, og jeg koser meg så gæli at jeg hadde ikke klart å ikke kose meg om jeg hadde villt engang!

7 kommentarer

Solskinnsnatt

14.jul.2010 kl.01:08

Jeg har fundert på å kjøpe meg en sånn, synes de som henger over do kanten er litt småekle, men det blir jo ikke fullt så fancy når den ikke gir blå farge.

Rikke

15.jul.2010 kl.13:16

Man drit vel i fargen???

*mohohohohoho*

Yong

19.jul.2010 kl.16:33

Så gøy å lese på bloggen din igjen :-)

Ja, det finnes blå konditorfarge, men det blir vel ikke helt det samme når du etter hvert flush skal ha i etpar dråper med farge fra den flasken...? Hehehe :)

Anyway, ha en fortsatt god sommer! :-))

Linda

24.jul.2010 kl.04:00

Yong: Blir tungvindt, men føles nesten verdt det. Blått vann i do føles som et absolutt must ;)

Ha en fortsatt god sommer du også :)

Ikkenoh!

27.jul.2010 kl.00:51

..men den greia ser jo litt ut som SlurpySlime sånn gelegodteri jeg sleika på i gamle dager..*klør seg i skallen* ..men det betyr jo ikke at det smaker det samme..og det betyr vel bare at jeg burde legge bort den overtrøtte (ferdigklødde) skallen min..nattah ;)

Linda

27.jul.2010 kl.11:55

Ikkenoh!: Hahaha... Ser for meg deg med hodet nedi do hvor du fortvilet sleiker på "godteriet" XP

Ikkenoh!

28.jul.2010 kl.23:03

..hahaha..huffdah..hihi XD

Skriv en ny kommentar

hits