Kun for meldepliktens skyld

Jeg har mistet noe av den o' store blogg-gnisten i sommer. Det skjer ting og jeg gjør ting og jeg ser ting, men føler likevel det eneste jeg har er å melde er sover og spiser, koser meg og driter.
Jeg har hvertfall blitt bedre kjent med den vakreste, og rareste lodne saken på fire bein: Odin ♥Og jeg har fått byttet ut dumme windows med morsomme ubuntu på laptopen, og fått drømmehøyttalerne til iMac'en.Så nå skal det nerdes og høres på musikk med skremmende bra lyd. Elsker husvertene mine! ...når de banker på døra for å fortelle at de reiser vekk i to uker.

Nå er det natta på trynet til førkja som ikke har annet å melde enn at ferie er elsk, og at det plutselig kan bli ferie-utepils i sommersola i morgen. Etter soving, spising, kosing og driting.
Natta!

5 kommentarer

Ikkenoh!

24.jul.2010 kl.23:17

..det hørtes jo drit(?)koselig ut.. kos deg videre med ferien din ;)

Yong

25.jul.2010 kl.00:21

Sweet! Jeg tror det er blant de kuleste høytalerne jeg har sett i hele mitt liv :-)) Håper det blir mye bra lyd og mye nerding fremover :-)

Yong

25.jul.2010 kl.17:01

RE: Aaww, aren't you the cutest! :-) Takk, for så fine ord, Linda - digger deg! :-))) Håper du har en fin sommer?!

Linda

26.jul.2010 kl.20:55

Yong: Ja, de er überkule :)) Og det beste av alt - de får musikken til å høres helt fantastisk ut. Er så bra at noen greier å kombinere både design og kvalitet. Akkurat som Apple... ;) For nå begynner jeg skjønne det du sa om Mac, at det er superdupre greier. Var mye nytt, men nå har jeg lært måten å tenke på, og ville aldri gått tilbake til pc :))

Linda

26.jul.2010 kl.21:03

Ikkenoh!: Thanks, I will do indeed ;)

Skriv en ny kommentar

hits