Énsomhet vs tosomhet

I store deler av mitt 30årognoe lange liv har jeg gått rundt og trodd på tosomheten. At mennesker er skapt til å leve i par. Det være seg jente/jente, gutt/gutt, jente/gutt. Også har jeg glemt tidligere erfaringer og alle par rundt meg.
Tidligere erfaringer tilsier det at menn kan være både egoistiske, uten empati, selvsentrerte og også skremmende... Par rundt meg tilsier at så godt som alle er utro på et eller flere tidspunkt, man må regne med krangling og diskusjoner om hver minste lille møkkating, og at tosomheten ikke er noe å "fise regnbuer av" som en venninne sa.
Alle sier og alle vet at et forhold trenger jobbing for å fungere.
Hvor interessert er jeg i alle disse tingene? Eller noe av det? NADA! Og det med å måtte jobbe så innmari for at det skal fungere. Er det noe stas da? Å måtte gå igjennom masse dritt sånn cirka altfor ofte? For å jobbe for å ha det bra?!
Også kommer det barn inn i bildet. Det store kjærlighetsbarnet som egentlig bare skaper flere uenigheter og mer krangling, mer utroskap, mer jobbing for å i det hele tatt kunne dele adresse.
Nei vettumeghva, jeg har det så mye bedre enn alle disse som klager, griner og kjefter om forhold og partnere... Bare tanken på å skulle inn i et forhold igjen gjør meg kvalm og klaustrofobisk. Så lenge jeg har fantastiske mennesker i livet mitt trenger jeg ikke et gnagsår å bo med, jeg vil aldri føle meg ensom.
Sølibat er ikke synonymt med singelliv, og man trenger ikke en tosomhet for å få og oppdra et barn.
Og enda gidder dere... I rest my case..

Singeloutfit:
Ulltøfler fra Husfliden.
Knebukse fra klesskapet mitt.

3 kommentarer

Yong

26.jul.2010 kl.23:06

Me too, I rest my case....og fortsetter å drømme - med andre ord, HÅPLØS! Hehe :)

Yong

26.jul.2010 kl.23:13

RE: Jepp, her koser vi oss selvom jeg jobber litt :) Skal du ut på eventyr i ferien du da? Helt objektivt sett, så må jeg si meg enig med deg - hehe. Det hadde vært fantastisk om sånt noe var å få tak i på postordre :) Kommer til å savne han til jeg blir gal de neste dagene nå...skrekk og gru - hehe :)

Rikkemor

27.jul.2010 kl.08:52

FANTASTISK sitat: "Så lenge jeg har fantastiske mennesker i livet mitt trenger jeg ikke et gnagsår å bo med [...]"

:)

eg *ler*

Skriv en ny kommentar

hits