Forandringer i min vesle hule

For noen dager siden kunne jeg endelig bestille Lisbeth dahl's sølvrammer fra Sofies Villa (super butikk forresten, med uanstendig masse nydelig). Disse har jeg siklet på i mange, mange måneder, men egentlig ikke hatt plass til. Helt til jeg kjøpte meg en liten, men genial bokhylle på Ikea.


Jeg er egentlig spylei hele Ikeasortimenetet, men det er de eneste som har geniale møbler til løsninger jeg må finne i min bittebitte lille hule. Så jeg ble glad over både å finne en bokhylle som passet akkurat inn i den eneste ledige kroken her, og at den ikke kostet mer enn en pizza fra peppes. Boksamlinga har bare økt og spesielt i det siste som jeg har hatt fullstendig bokdilla. Og da var det ikke plass igjen på den vesle hylla de hadde fått utdelt over sofaen. Faren for at den skulle ramle ned ble også overhengende stor da han som hang de opp sa at den øverste måtte jeg for all del ikke sette noe tungt på. Løkrullen greide neppe da å feste den andre veldig mye bedre.
Da jeg plutselig hadde en tom hylle kunne jeg altså bestille disse rammene. Og da jeg skulle hente pakka på posten i dag måtte jeg på kjøpesenteret hvor også Home & Cottage ligger, og der må jeg alltid innom - fine butikken! Som i dag var skyld i at jeg kom hjem med to nye telyslykter... Nydelige telyslykter som passer så fint vedsiden av de nye rammene.Jeg tok ned den øverste hylla siden den egentlig bare samler støv helt der oppe nesten under taket. Og plasserte de fiiiiine fine nye tingene på den nederste. Men nå vet jeg ikke helt hva jeg synes...


Ble det bare rart....?
Får prøve venne meg til og bo meg litt inn i det. Det er nok helst at det bare er uvant. Uansett - ÅÅÅÅÅÅÅÅ så moro det er med noe nytt og å stelle og årne i leiligheten! Fatter ikke hvordan folk kan være fullstendig likegyldig til interiør... Jeg skulle gjerne sluppet å alltid gå rundt og se ting jeg har lyst på mens kontoen bare fiser, men det er likevel verdt det. Spesielt de gangene du faktisk får det du har ønsket deg så lenge og den vesle hula bare blir finere og finere og koseligere og koseligere å komme hjem til :)

8 kommentarer

Stine - <3

29.jul.2010 kl.23:06

Sofies Villa har genialt mye fint! Selve butikken i Tønsberg er også en av de største interiørbutikkene jeg har vært i,masse flott! Forresten klarer ikke jeg heller gå forbi H&C på Laksevåg uten å titte innom :)

Ikkenoh!

29.jul.2010 kl.23:35

...åååh..du er så flink til å lage det fint og koselig..skulle ønske jeg greide å trylle sånn :)

Linda

30.jul.2010 kl.01:13

Stine: Ååå, heldige du som har vært i Sofies Villa's butikk! Der kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å ruslet rundt noen timer :) Og ja, Home & Cottage er et must å gå en runde i hver gang man er på Laksevåg - uansett hvor lenge siden det er siden sist ;)

Rikkemor

30.jul.2010 kl.13:38

Ååååååh!

Kom hjem til meg å fix oxo!!!!

:)

Eg har en gammel steikepanne til kjøkkenklokke.

En gammel dorge til å henge opp kjøkkenhånddukan mine på.

Gamle fiskekroka på veggen med div kjøkkenredskapa og en radio i stua (til pynt..faktisk...) fra før krigen *ler*

Linda

30.jul.2010 kl.14:05

Rikkemor: Hehe, jammen... Da har du jo en gjennomført stil da :)

Og en radio fra før krigen er ikke noe annet enn überkult! Gamle ting innimellom og litt retro er bare så kult :))

Linda

30.jul.2010 kl.14:20

Ikkenoh!: Jeg vet ikke om dette ble fint eller rart enda, hehe... Men synes hvertfall det er übermoro å styre med det :)

Har forresten Photoshoppa vekk en stygg vegglampeting som er husvertene's og må henge her, så jeg jukser litt også ;p

Yong

31.jul.2010 kl.11:20

Oioioi - så utrolig fin bokhylle, sånn vil jeg ha også! :-))) Tipper det blir en tur på Ikea om ikke så lenge, ja...

RE: Haha - jeg har faktisk kost rævva av meg :-))) Skal legge ut litt bilder i kveld eller i morgen :)

Linda

31.jul.2010 kl.18:14

Yong: Ja, den var ganske så genial her hvertfall - med sine små mål :) Monteringa var også ganske genial enkel, hehe...

Skriv en ny kommentar

hits