Sex i by'n

Jeg er avhengig. Jeg er hekta. Jeg har begitt meg ut på en ferd jeg vet vil ta knekken på meg ved veis ende. Jeg kunne sagt at det er min nye religion, men det ville bare blitt litt teit, jeg vet.
Om det er å ha sex i by'n? Det kunne jo ha vært det, men nei - jeg er blitt avhengig av "Sex Og Singelliv". Jeg har nå alle sesongene på macen og kjenner jeg aldri før har irritert meg så over poenget med søvn, mat, frisk luft, telefon og venner. Selv gøy lekekamerat - som gjør Bergen til en litt mindre grusom plass å være og er den eneste jeg liker her, tok litt for mye av min tid i dag. Jeg vil ha fred for den slags når jeg har en avhengighet å pleie!
Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne levd livet til Carrie, men på en annen side - jeg har hatt sex i by'n og har det egentlig gjennomført ganske så perfekt de gangene jeg ikke tenker på i hvilken by jeg bedriver mitt i... Men det er faktisk helt okei å være opptatt av andre ting enn boliglån, barnehageplasser, og ekteskap når man er thirtysomething.. Hurra for at noen har oppdaget det!


Skulle egentlig legge meg, så skulle jeg ut på tur med Nikon, så begynte det å regne, så hata jeg Bergen, så tok jeg meg en røyk, så fant jeg enda en gang ut hvor kult photoshop er.
Carrie røyker forresten også. Vi ordentlig liker Carrie.

2 kommentarer

Yong

04.aug.2010 kl.15:15

Hmm...jeg har også alle de sesongene OG filmen, men jeg har ikke kommet lenger enn halvannen episode ut i første sesong... Grey's der i mot - det er bra at det ikke vises mer enn en gang i uken, for å si det på den måten :-)))

Ha en strålende dag!

Linda

04.aug.2010 kl.20:44

Yong: Nå har jeg filmene jeg også - selv om jeg så 2'ern på kino for ikke så lenge siden ;)

Elsker Greys Anatomy jeg også. Og Frustrerte Fruer. Og og og... I det hele tatt litt serievrak, hehe..

Ha en strålende kveld! ;)

Skriv en ny kommentar

hits