Hvorfor det sier boblebobleboble

For en stund siden var jeg så glad at det regelrett *BOBLET OVER*, og det er jeg forsåvidt enda. Men den gangen det holdt på å gå trill rundt for hele meg hadde jeg nettopp funnet en løsning på hele den håpløse tilværelsen min med en jobb og en by jeg ikke kan fordra. Jeg skjønte at det jeg har drømt om i noen år endelig kan la seg gjøre. Og det jeg har drømt om er å si opp jobben og flytte fra Bergen! *Jodle*
Jeg har siden jeg for første gang besøkte Hamar (som nå er hvertfall 4 år siden) vært så forelska som det kan la seg gjøre å bli i en by. Men så har det alltid vært ting som har stått i veien for å flytte dit. Når det i tillegg jo også er skummelt å skulle begynne helt på nytt et sted så har det blitt utsatt og jeg har prøvd å glemme det... Men nå har jeg bestemt meg og jeg gleder meg som om jeg skulle fått lov å kle av en politimann! Først levere oppsigelse, WEEEEEEE, og så stikke fra møkka-Bergen, WEEEEEEE!!
Jeg har prøvd, VIRKELIG prøvd - å trives i Bergen, men etter 8 år uten noe hell så føler jeg det er på tide å følge magefølelsen... Har fortalt det til de nærmeste, så nå kan jeg skrike ut om det både her og der i tide og utide. Det må skje noe virkelig vidunderlig eller rart noe for at dette ikke skal gjennomføres, for nå har Linda bestemt seg for å bli glad!


Apropos Hamar - lykken var stor da jeg fant denne brusen på en butikk før helga. Noe av det som smaker best her i verden! Tror nok jeg allerede er "omvendt"... ;)

7 kommentarer

Yong

25.okt.2010 kl.23:09

Hamar-Lillehammer julebrusen er den beste julebrusen, ever! Da jeg var liten var det bare mormor som hadde den brusen, for de solgte ikke den her nede... Gleden var derfor ekstrem da jeg plutselig gikk på en pall med mormor-julebrus :-))) Kjenner at jeg er veldig glad på dine vegne og gleder meg veldig til å følge prosessen!

SV; ÅH, det er en av mine favoritter også!!! Jeez, trodde det bare var jeg som likte Kilkenny, jeg... Da blir det definitivt en Kilkenny, ja :-)))

Ikkenoh!

28.okt.2010 kl.10:49

..jeg liker når du gjør ting som gjør deg glad selv om det er skummelt :D Tøffing! :) Fållåw jår bælly-filing..dubiduuulaaaahlaa *dunker på kjøleskapet i utakt med gaulinga* ;P

rikke

28.okt.2010 kl.15:27

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

LindaBOBLER e no eg LIIIIIIIIIIKE!

:) :) :)

Dessuten: Enklere å besøke Hamar enn Bergen!

*blæææææ på Bergen*

Linda

31.okt.2010 kl.13:21

Yong: Søte du som blir glad med meg ;) Og ja, den julebrusen er noe av det beste! Når man har minner som du med at det bare var mormor som hadde den, så blir den nok ekstra god - koselig :)

Linda

31.okt.2010 kl.13:30

Ikkenoh!: Ja, det er egentlig kjempeskummelt... :S Etterhvert gruer jeg meg nok like mye som jeg gleder meg. Men jeg er overbevist om at det likevel kommer til å bli bra... :) *løfter en komfyr og slipper den på kjøleskapet ditt* ;p

Linda

31.okt.2010 kl.13:31

rikke: Ja! BLÆÆÆÆ PÅ BERGEN!!! ;)

Ikkenoh!

06.nov.2010 kl.12:29

*heier hardt* :D

Skriv en ny kommentar

hits