Ctrl + Shift + B..

.... er det fineste jeg har opplevd de siste ukene. Om det sier mer om livet mitt enn om Photoshop vet jeg ikke (eller jo, det vet jeg). Men hvertfall! Photoshop er genialt! Jeg har enda ikke hatt giv til å sette meg noe veldig inn i det bortsett fra de helt basice tingene, men selv med det lille blir jeg imponert.Eneste jeg gjorde var altså å trykke inn Ctrl + Shift + B (eller Cmd + Shift + B på mac. Jeg måtte faktisk google forkortelsen for å finne pc shortcuten, så macifisert er jeg blitt - husker ikke'no pc), og vips så ble bildet av en sjokoladebit tatt i lampelys plutselig riktig. Dette er autocolor funksjonen, og jeg har begynt å kjøre det på alle bildene for å teste om det må til og blir bedre før jeg eventuelt redigerer videre.
(Motivet er forresten ikke poenget her, selv om Freia har mange gode poeng...)

Adobe Photoshop CS5 er noe av det viktigste, beste og morsomste som har kommet inn i livet mitt, så om noen har lyst å kurse en tvers igjennom ulærd førkje så deler jeg villig ut adressa mi! Det er jo så masse... Og jeg har ingen tro på at jeg greier lære meg noe spesielt mye mer uten en (tålmodig) lærer. Hvilket plager meg!

10 kommentarer

Janne-Kristin

13.des.2010 kl.02:09

Jeg er også glad i den funksjonen, bildene blir som oftest mye finere :)

Cathrine Nesset - fotografi

13.des.2010 kl.12:15

Kan ikke såå mye jeg heller.. derfor vil jeg kjøpe meg "Adobe Photoshop CS5 Classroom in a Book", den er bare på engelsk enda.. så må vente til den kommer på norsk :p

Yong

13.des.2010 kl.23:53

Jeg kan heller ikke så mye, men jeg elsker Photoshop og har elsket det programmet siden første gang jeg brukte for omtrent 10 år siden :-))) Fantastisk! :-)))

SV; Takk, for det, Photoshop *elsk* :)) Turen var super og byen anbefales på det varmeste :-)

Ikkenoh!

14.des.2010 kl.21:16

Jeg kan dessverre ikke noe særlig, men om du lærer deg noen lure trylletriks er det bare å dele ;P

..men åssen sjokolade er det du har tatt bilde av? Jo, jeg ser at det er noe Freia greier..men åssen? Hva heter den? Hva er det inni? *sikler* ;)

Linda

15.des.2010 kl.14:47

Ikkenoh!: Hehe... Sjokoladen ER tross alt det viktigste her, så jeg kan melde at det er sånn eventyrsjokolade fra Freia. Sånn dyr som ligger i en passe stor eske. Ingenting inni, men nammmmm! :))

Linda

15.des.2010 kl.14:48

Yong: For 10 år siden?!? Åååh, da kan du sikkert masse. Lucky little you :)

Linda

15.des.2010 kl.14:50

Cathrine E. N: Ah, det hørtes ut som en smart bok. Skal vente på den norske utgaven jeg også (siden photoshop er vanskelig nok om jeg ikke må trene engelsken min også) - takk for tips! :))

Linda

15.des.2010 kl.14:51

Janne: Ja, føler meg super u-proff når jeg bruker disse autofunksjonene, men denne funker jo faktisk som fy :)

Yong

11.jan.2011 kl.12:36

Sjokoladen er Freia Eventyrsjokolade, tror faktisk at det er om de tre bukkene bruse, hvis ikke den finnes i flere varianter da :)

Ja, 10 år...tror jeg - jeeeezz, skjønner jeg begynner å dra på årene...*hjelpes*. Jeg er utdannet webmaster og systemutvikler og da var PS et av programmene som vi måtte sertifiseres i - A real geek, and i love it :-)))

Linda

16.jan.2011 kl.22:55

Yong: OH .... MY ..... GOD!! Du er jo en guru! *Bøyer meg ned og tilber bakken du går på* Skulle hatt deg i nærheten jo, så kunne du lært meg masse gøye ting :))

Skriv en ny kommentar

hits