Se så heldig jeg er!

I dag var en typisk drittdag egentlig.
Dagen jeg skjønte hvor lite jeg har vasket og gjort det ekstra fint til jul, dagen jeg ødela kleskurven, dagen jeg etter tre døgn uten røyk (!) nesten løp på butikken for å kjøpe 20 deilige Lucky Striker, dagen hvor jeg innså at alt jeg har strevd for i det siste neppe aldri kommer til å bli noe av. Som om ikke det var nok har det snødd masse, og jeg måtte traske avgårde for å hente en pakke. En av (de mange) tingene man kan hate Bergen for er at de aaaaldri brøyter fortauene. Så etter å ha sklidd, spunnet og vasset avgårde i nesten en halvtime bestemte jeg meg for at jeg skulle ta bussen hjem. Neh... Bergen har fa*n ikke bussforbindelser heller! 35 minutter måtte jeg vente, så da fant jeg ut at jeg likesågodt kunne skli, spinne og vasse meg hjem også. På hjemveien må jeg forøvrig bestige et fjell i tillegg for å nå den vesle lille hula mi. Svett, forbanna og drittlei verden hiver jeg en pizza i ovnen. Ja, for jeg er sulten også. Sulten og full av nikotinabstinenser hjelper ikke på humøret og temperamentet - foråsidetsånn!
Etter maten pleier jeg jo alltid ta en røyk, men nei, jeg kan jo ikke det heller mer... Da kommer jeg på pakka. Jeg kan må jo se hva det var for noe... Den var heldigvis ikke pakket inn i julepapir, så det var lov å åpne den med én gang. Og bak esken, bobleplasten og isoporen stod verdens kuleste, fineste kopp - EVER! ♥


♥ Starbucks ♥

Og hvem var den fra lurer du på?
Den var fra søteste YONG. Hun spurte for en liten stund siden etter adressa mi, og da tenkte jeg hun ville sende et julekort. Jeg fikk litt dårlig samvittighet siden jeg i år ikke har sendt ett eneste julekort, og heller ikke har kjøp/laget ett eneste ett... Også viser det seg at hun hadde kjøpt den fineste starbucks koppen til meg (i Dublin regner jeg med :) ?). Hvor heldig er ikke jeg?? Som fikk byttet ut alt det dumme og triste i dag med et kjempestort smil og faktisk noen tårer... Jepp, jeg blir rørt av sånt! En skikkelig overraskelse, som endatil er så fin :)

Tusen tusen takk søte søte du! For den nydelige koppen og for at du gjør meg heldig... Deg har jeg virkelig lyst å bli bedre kjent med. Jeg tar med kopp selv! :)
Også håper jeg at jeg kan gjøre opp for denne overraskelsen da :)

5 kommentarer

Yong

22.des.2010 kl.22:52

Det var så lite, men akk så utrolig hyggelig! :-))) Koppen stod i hylla på Starbucks, vet du, og skrek; "jeg vil til Linda, ta meg med - ta meg med"... Hihi, nå kan den kose seg i skapet ditt i selskap av den andre fine Starbuckskoppen du har, og glede seg over å bli fylt med uante ting :)

GOD JUL!

Rikkemor

28.des.2010 kl.09:30

Awwww.

Søte Yong og Søte Linda

:)

Ikkenoh!

29.des.2010 kl.19:31

..så koselig :) Fiiiine koppen :)

Linda

02.jan.2011 kl.13:17

Yong: Akk så utrolig hyggelig ja, det var det hvertfall for meg! Tror jeg har fortalt dette til alle rundt meg nå, hehe... Søte, snille du ♥ :)

Det er forøvrig min nye favorittkopp, supergod! Og rommer akkurat det jeg brygger i bodum termopresskanna/koppen. Elsk :))

Linda

02.jan.2011 kl.13:19

Rikkemor: Søte yong, heldige Linda... :)

Skriv en ny kommentar

hits