Russell Hobbs surprise

Jeg har allerede nevnt kaffetrakteren jeg har fantasert om i månedsvis nå. For et par måneder siden skulle jeg ut å gjøre jobben min hos vaktmesterne - vaske kontoret deres. Og der blir jeg møtt av DETTE gliset. Altså; kaffetrakteren jeg hadde funnet på Tilbords til 1590 kroner, som jeg har drømt om siden og som folk visstnok bare får i bryllupsgave, stod plutselig foran meg - på et vaktmesterkontor!

Neste gang var den nyansatte vaktmesteren inne på kontoret og jeg måtte bare gi uttrykk for hvor høyt jeg elsket denne saken. Han svarte at han hadde kjøpt den på grunn av designet (stjerne i boka til fine mannen!), men at han angret fordi han syntes den var vanskelig å gjøre ren og ikke lagde god kaffe. Jeg fortalte at sånt er absolutt ikke viktig når noe er så lekkert og har bare fortsatt å beundre den hver gang jeg har vært der inne.

I dag kommer denne fine mannen med stjerne i boka bort til meg og spør om jeg er interessert i en kaffetrakter. Han hadde kjøpt ny og orka ikke denne saken mer.
Hoppendesprettende glad!!


Så sånn ser kjøkkenbenken min ut nå. Ohh... Vakkert!! (Kan forøvrig legge til at den lot seg rengjøre, og at kaffen den lager smaker aldeles utmerket).

Neste gang ønsker jeg meg forresten DENNE serien. Russell Hobbs har det lekreste designet på det elektriske til kjøkkenbenken vet jeg!

2 kommentarer

Rikkemor

20.jan.2011 kl.14:06

...eg savne min mørke, svarte elsker...

...kunne kjenne smaken av goooood kaffe....

...sukk.....

*cryyyy*

Linda

24.jan.2011 kl.00:20

Rikkemor: Skjønner jeg innmarikjempegodt. Bedre superelsker finnes ikke! (Bortsett fra Hr. Nikotin kom jeg på nå....)

Skriv en ny kommentar

hits