Hemmeligheter, lykkeligheter og tristheter

Det er virkelig lenge siden jeg har spredd bokstaver ut her, og jeg tror grunnen er at jeg egentlig bare har vært kjempehemmelig lenge, og at denne bloggen ikke er noe stas mer. Eller?
Jeg blir nesten litt flau når jeg blar litt i innleggene mine her, noe jeg egentlig ikke skjønner siden alt sammen jo bare er akkurat meg. Jeg er faktisk sånn, og det kan jo derfor være at jeg rett og slett bare har innsett at jeg kanskje ikke burde vise meg frem på internett. For jeg burde jo virkelig ikke det. Herregud, jeg burde VIRKELIG ikke det!

Å være kjempehemmelig må jeg nok bare fortsette med. Av og til når jeg snakker med folk som ikke står meg veldig nærme og jeg svarer «neh, ingenting - det går nå i det samme gamle» når de spør, ler jeg en skikkelig sånn mohahaha latter inni meg, og tenker «du skulle bare visst du, hvor mye rart jeg har gjort de siste månedene og hvor mye som egentlig skjer i mitt vesle liv». På den måten kan hemmeligheter være moro selv om de også er slitsomme og tøffe.

Noe som derimot ikke lenger er noen hemmelighet er at jeg endelig har sagt opp jobben! JEG HAR SAGT OPP JOBBEN OG JEG ER SÅ FORBANNA FORNØYD MED MEG SELV!! Jeg trodde nemlig aldri at den drømmen ville komme til å la seg gjøre, men nå er den altså gjort og jeg er kvitt møkkajobb og annet dritt 1. juni - om jeg får lov å slippe den ene måneden med oppsigelse som jeg så inderlig håper. Det er ikke to måneder til engang! Lykke!
Neste plan og drøm jeg også håper vil la seg oppfylle er at jeg 1. juli flytter vekk fra alt Bergen består av og har vært for meg altfor lenge - og flytter hjem igjen. Hjem til Kristiansand ♥
Planen var jo lenge Hamar og østlandet, men jeg har funnet ut at jeg vil tilbake til Kristiansand hvor jeg bodde i over fem år før jeg gjorde mitt livs tabbe og flytta til Bergen. Det finnes ikke vakrere sted på jord enn sørlandet, og jeg elsker virkelig hver eneste kvadratmillimeter av Kristiansand. Jeg gleder meg så enormt! Bortsett fra en søster og to tanteskatter så er det ingen som har noe merkbart ønske om at jeg skal bli her heller, så at jeg stikker er uansett ikke veldig rart. Jeg lurer på om det å skille ut Bergen fra Norge som alle bergensere ønsker egentlig bare er en helvetes god idé egentlig?

En liten trist oppdagelse i mitt comeback er at søteste Yong har slettet hele bloggen sin. Det var faktisk ikke bare en liten trist oppdagelse, det var en stor trist oppdagelse. Håper alt er bra med henne og den nydelige piraten hennes, og at hun på ingen måte har rutsjet ut av livet mitt selv om hun ikke vil blogge mer. Hun er nemlig en av to superfine ting som har kommet ut av det at jeg en gang laget meg en blogg ♥

Nå har jeg endelig gitt bloggen nytt utseende også, kanskje det kan være nok til at jeg igjen vil komme tilbake? En liten merkelig oppdagelse er at nesten hele denne måneden jeg ikke har sagt noe har det vært fire lesere pr. dag. Jeg blir fryktelig nysgjerrig på hvem det er som titter innom her så jevnt og trutt! Uansett er det koselig da. Siden jeg ikke har som mål å få mange lesere betyr fire trofaste litt for usynlige meg... :)

Til slutt dagens bilde:


Kleskurven jeg har slitt med de siste par månedene. Jeg blir adrenalinforbanna hver gang jeg vasker så fulle maskiner at jeg faktisk må bruke denne for å få med meg hele vasken. Tenk om bergensere var ålreite dyr og ville overraske meg med en ny sånn en fra europris. Ja Linda, du kan drømme du....

6 kommentarer

Ikkenoh!

06.apr.2011 kl.09:09

...ååååh, tøffeflinke Linda slenger bokstaver på bloggen..jippi..for det har jeg savnet..og hemmeligheter er slitsomme og morsomme *ler hemmelighetsfullt på håhåhåh-måten* :D

Linda

08.apr.2011 kl.22:15

Ikkenoh!: Hemmeligheter kan være morsomme når man snakker med folk som ikke vet om de. "Jeg vet no' som ikke du vet [.....]"-ish. Knegg ;)

Ikkenoh!

09.apr.2011 kl.17:34

..jepp..og juhu..særlig hvis det er sånne derre teitinger som tror de vet alt.. ;) Det er innmarri gøj å le inni seg ;D

Yong

09.mai.2011 kl.22:34

Oioioi, så hyggelig lesing og så gøy at du skrevet litt igjen...! Håper at du aldri slutter å blogge! :-)))

Gratulerer så mye med avgjørelsen! Jeg merker at jeg faktisk er litt stolt på dine vegne - hehe :))) Fortell, fortell, jeg er nysgjerrig på planene fremover...

Yong

20.mai.2011 kl.13:57

Så hyggelig lesing! Piraten og jeg har det bra og bedre skal det bli når jeg endelig blir ferdig med skolen :) Virker som om om det går bedre for deg også - weeee - gratulerer med avgjørelsene dine! Kristiansand er en smule lengre å kjøre, enn Hamar, men kan vel hende at det blir en tur til det blide Sørlandet en gang i fremtiden da :)))

Yong

20.mai.2011 kl.13:59

Og når jeg så at kommentaren måtte godkjennes kom jeg plutselig på at jeg kanskje allerede har lagt igjen en kommentar....HEHE - lenge leve kortidshukommelsen! Tjohei :-)))

Skriv en ny kommentar

hits