Observasjoner fra et busskur og uløste gåter

På busstoppet. I dag. På en fredag. Etter jobb. Så bare kommer den gamle holken av en blå buss kjørende. Og jeg tar et bilde. Gjennom den herpa ruta på busskuret og med HTC-faenskapet mitt, så derfor ikke beste kvalitet. Jeg hadde soft is mage (les: mageknip grunnet tarmgass grunnet for mye is) så jeg gadd ikke reise meg for å knipse.


Ut av denne gamle holken av en blå buss som endatil var merket "Ekstratur" bare for å vise passsjerene hvor mye ekstra arbeid de medfører, stiger det kjedelige dresskledde herremenn. Og akkurat idet jeg skal lette på meg og med min soft is befengte mage bevege meg mot denne bussen for å legge til et sexy «how are YOU doin'?» til sjåføren og håpe det vil gi MEG en ekstratur, så hører jeg applaus bak meg. Ja, glade mennesker som klapper hendene sammen - glade og yre. Jeg snur meg og mens jeg har vært opptatt av ekstraturer har altså denne gjengen stilt seg opp på hver sin side av en rød lang duk.


(Jeg knipser fortsatt gjennom ruten på busskuret). Og jeg skjønner altså at disse kjedelige dresskledde herremennene er staselige helter for disse glade og yre menneskene. Disse glade og yre menneskene som på hver sin siden av en lang rød duk utenfor Tryg Vesta (!) klapper hendene sine sammen for å på menneskets mest primitive måte gi uttrykk for at de liker det de ser.

Akkurat idet jeg letter på soft is magetrykket sånn for meg selv i busskuret så er alle menneskene vekke igjen. Om det var tilfeldig eller ikke får jeg aldri vite, men plutselig er det altså bare disse to igjen:


De to som tapte loddtrekninga og fikk jobben som rullere av den lange røde duken. (Jepp, sitter enda på den svære ræva mi og knipser gjennom ruten).

Hva som skjedde med den fine animnasjonen min her, hvorfor det nye designet mitt ikke funket på alle datamaskiner, grunnen til at jeg sitter her og bøtter i meg kaffe på kvelden og kiwigutten min flørter med smårips av noen elever på jobb vet jeg rett og slett bare ikke. Hvis du lurte.

2 kommentarer

Ikkenoh!

09.apr.2011 kl.17:36

Hahahahah..hahahah XD

Yong

09.mai.2011 kl.22:35

Fniiis :-DDD

Skriv en ny kommentar

hits