Halla, Bloggen!

Dette var rart. Tilbake til start og blåggdåttenno liksom. Etter blåggspått, wordpress, eget domene og mange lesere lander jeg atter igjen her hos min halve leser på hubba bubba plattformen blogg.no. Fordelen er at den mest fantastiske utvalgte en kan tenke seg kanskje skvetter (!) litt når jeg igjen dukker opp her. Jeg liker skvetting og promping og fjasing og leking med ord. Da har Linda friminutt i hodet sitt, og friminutt liker vi.

Hva har skjedd siden sist lurer ingen på? Vel ingen, nå skal du høre. Jeg er (dessverre) ikke blitt på tjukken nei, bare tjukkere. Og at jeg er blitt tjukkere er den eneste problemstillinga man trenger tenke på når det er friminutt.

"Legg ut musikk med musicnodes"? Det er det eneste blogg.no har greid å komme opp med mens jeg var borte? Og hva pokker er musicnodes?
3 kommentarer

?

11.jan.2012 kl.22:00

Åj..nå skvatt jeg en skvett i sofaen! :D Fine, rare, morsomme ordene som har vært savnet her er tilbake..JIPPI :D *slår hjul og drikker champagne inni hodet for å feire den koseligste tilbakekomsten* :D <3

Linda

12.jan.2012 kl.13:32

?:Skvettende skvetter i sofaen er den type ting jeg liker å høre om - skulle tro du kjente meg XD

Ikkenoh!

15.jan.2012 kl.22:46

..høhøhøh ;)

Skriv en ny kommentar

hits